Ψυγεία Αυτοκινήτου, Καλοριφέρ, Air-Condition, Μηχανολογικές Εργασίες

...με εμπειρία από το 1985!

Τμήμα καλοριφέρ

Η εταιρεία Tsopelogiannis , προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα των καλοριφέρ τα τελευταία 5 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω τμήμα προσφέρει:

  • Εξαγωγές – τοποθετήσεις ψυγείων καλοριφέρ
  • Επισκευές, κατασκευές & καθαρισμοί πάσης φύσεως ψυγείων καλοριφέρ
  • Ειδικοί χημικοί καθαρισμοί καλοριφέρ με (πραγματοποιούνται με ειδικό μηχάνημα, με στόχο για την αποφυγή εξαγωγής αυτών)
  • Διαθέτουμε ειδικά προγράμματα υπολογιστών διάγνωσης & επισκευής

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας Tsopelogiannis, χάρη στην πολυετή του πείρα, προσφέρει υπηρεσία εξαγωγής του ταμπλό του αυτοκίνητου σας , παρέχοντας 2ετή γραπτή εγγύση ποιόητας.

 

 

Η Εταιρία μας

Ξεκινήσαμε απο ένα μικρό χώρο, στις Αχαρνές, πριν 25 χρόνια. Σύντομα η ποιότητα των εργασιών μας, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η σωστή ενημέρωση των πελατών μας στο εκάστοτε τεχνικό πρόβλημά τους, αλλά και οι προσιτές τιμές μας, μας έκαναν γνωστούς σε ολόκληρο το νομό Αττικής. Σήμερα με την πολυετή εμπειρία και τη διαρκή δημιουργική και αναπτυξιακή μας πορεία υπηρετούμε με συνέπεια τις αρχές μας προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σχετικές πάντα με τα συστήματα ψύξεως, θέρμανσης και αεριοκίνησης για τον εκάστοτε κινητήρα αυτοκινήτου. Διαβάστε Περισσότερα...